Meer beveiligingstechnieken
Kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer beveiligingstechnieken

 

Persoonlijke beveiliging

Met één druk op de knop hulp. Dat is een persoonlijk beveiligingssysteem.De systemen die wij installeren gaan verder dan alleen een beveiligingsknop.

 

Schrikverlichting

Schrikverlichting zorgt voor meer veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand. Inbrekers zullen in het daglicht worden gezet.

 

Noodverlichting

Noodverlichting is in de meeste panden verplicht. Protectiepartners biedt oplossingen op maat.

 

Comfort techniek

KNX is de nieuwe luxe binnen woningen en bedrijven.Ook wel Domotica of Comfort techniek genoemd. Wij integreren alle systemen met elkaar. Hierdoor wordt alles eenvoudiger en geniet u van meer comfort.

 

Goed ontruimen

Wij beiden bedrijven aan om ontruimingsplannen door ons te laten maken.Alle plannen worden gemaakt aan de hand van de nieuwste normen (NEN 82112-2010nl).

 

Cursus opgeleid persoon

Een moderne brandmeld-installatie is handig als je er mee om kan gaan.Daarom leiden wij de mensen op om goed om te kunnen gaan met onze installaties.

 

Brandproeven

Een brandbeveilgings-installatie installeren is één ding. Of hij ook daadwerkelijk werkt checken wij voor u, met een rook en/of brandproef.

   

Raambeveilging

Wij beschermen de ramen met beveiligings- folie. Hierdoor kunnen er geen scherven naar binnen vallen en is diegene achter de ruit veilig. De folie wordt zonder lijm op het raam bevestigd en houd het glas bij elkaar.

VUE
Zonnehuisgroep Noord
Herke Bouw
Gemeente Heerhugowaard
De Nijs
Rodi Media
UWV
Eye
PWN
JT Bioscopen
John Deere
Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
Gemeente Almere
Vezet

Protectiepartners

Costerstraat 8
1704 RJ Heerhugowaard

T 072 - 534 85 86
E info@protectiepartners.nl

Neem direct contact met ons op