Kwaliteit en betrouwbaarheid.

Citybox te Alkmaar met succes afgerond!

In opdracht van de Geus bouw hebben Elektropartners en Protectiepartners het project Citybox te Alkmaar met succes afgerond.

Wij waren verantwoordelijk voor:
• Licht en krachtinstallatie.
• Noodverlichtingsinstallatie
• Branddetectie installatie
• Inbraakinstallatie


City Box heeft een flinke transformatie ondergaan. De aanbieder van opslagruimte wil zich positioneren als A-merk en het imago van prijsvechter moest dan ook worden afgeworpen. Dat vroeg om een brede aanpak waarbij deze visie vertaald moest worden naar concrete middelen. Zowel het logo, de pay-off, het interieur en exterieur van het hoofdkantoor, de bedrijfskleding, de signing van de vestigingen en het interieur en exterieur van de pilotvestiging in Den Bosch zijn onderhanden genomen. Studio Babette Porcelijn tekende voor deze uitgebreide opdracht.

De klant in beeld
Van productgeoriënteerd naar klantgeoriënteerd; dat wil City Box zijn. Hiervoor moest kritisch naar de doelgroep worden gekeken. Het grootste aandeel huidige huurders maakt gebruik van City Box tijdens een verbouwing of verhuizing. Maar een grote potentiële doelgroep vormen de mensen die structureel (extra) bergruimte nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen die in een stad wonen en minder ruimte hebben, maar niet per se willen, of kunnen, verhuizen. En ook het zakelijke segment is voor City Box een belangrijke groeimarkt. Deze groepen zijn gevoelig voor service, kwaliteit en gemak. City Box besloot flink te investeren in het merk en zich te positioneren als A-merk. Studio Babette Porcelijn vertaalde de visie van City Box naar een strategie en communicatiemiddelen. Dit in samenwerking met diverse externe partijen en de medewerkers van City Box.
 

 


Overig nieuws

Vezet
Gemeente Almere
Gemeente Heerhugowaard
De Nijs
John Deere
Eye
VUE
JT Bioscopen
PWN
Zonnehuisgroep Noord
Herke Bouw
Rodi Media
Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
UWV

Protectiepartners

Newtonstraat 5
1704 SB Heerhugowaard

T 072 - 534 85 86
E info@protectiepartners.nl

Neem direct contact met ons op