Kwaliteit en betrouwbaarheid.

Inbrekers vieren graag vakantie in eigen land

INBREKERS VIEREN GRAAG VAKANTIE IN EIGEN LAND!

Na de vakantie thuiskomen in een leeggeroofd huis. Je kunt het nooit helemaal uitsluiten, maar met vrij simpele maatregelen valt het risico wel te beperken. Om mensen daarvan bewust te maken b...eginnen de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie (CCV) en Veiligheid vrijdag een campagne.
Voor inbrekers is het vaak kinderlijk eenvoudig om te zien dat bewoners op vakantie zijn: dagen achtereen geen licht aan, uitpuilende brievenbussen en dichte gordijnen. De buren inlichten en zorgen dat iemand de post opruimt is dan ook tip nummer 1. Een 'bewoonde indruk' achterlaten maakt het risico op inbraak ook kleiner. Dat kan bijvoorbeeld door een tijdschakelaar op lampen te zetten, zodat 's avonds een paar uur het licht brandt.

Op de lijst staan ook dingen die je vooral niet moet doen: enthousiast op Facebook, Twitter en andere sociale media melden dat je op vakantie gaat. De politie en burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma, zijn een campagne gestart die de titel ‘Inbrekers gaan niet met vakantie’ heeft gekregen.


Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een compleet beveiligingssysteem? Neemt dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

 


Overig nieuws

Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
VUE
Zonnehuisgroep Noord
Herke Bouw
JT Bioscopen
John Deere
Rodi Media
Vezet
Gemeente Almere
Gemeente Heerhugowaard
De Nijs
Eye
UWV
PWN

Protectiepartners

Costerstraat 8
1704 RJ Heerhugowaard

T 072 - 534 85 86
E info@protectiepartners.nl

Neem direct contact met ons op