Kwaliteit en betrouwbaarheid.

Win Hotel One Motel te Amsterdam

Opdracht Win Hotel – One Motel te Amsterdam.

Elektropartners en Protectiepartners hebben de opdracht mogen ontvangen om deel te nemen aan het bouwteam t.b.v de nieuwbouw van het Win hotel & One motel aan de Valkenburgstraat te Amsterdam.
Binnen dit bouwteam zijn wij verantwoordelijk voor het maken van het definitieve ontwerp aan de hand van een reeds opgesteld PVE en het uitvoeren van de onderstaande installaties.


De multifunctionele herontwikkeling die aansluit bij de Amsterdamse structuur.Sinds lange tijd is De Ruimte bezig met de herontwikkeling van deze locatie in Amsterdam-centrum..

Het programma bestaat uit een driesterren- en een viersterrenhotel. Het driesterrenhotel heeft 105 hotelkamers en het viersterrenhotel 132 hotelkamers. Daarnaast bevat het project 6 grote appartementen. Het totale plan beslaat 9.000 m2 BVO.

Het huidige hotel wordt geëxploiteerd door WIN hotels, een echt Amsterdams familiebedrijf dat al decennia lang op deze locatie een hotel runt. Zij komen terug in het viersterrenhotel. Het concept is in lijn met hun bewezen hotels in de stad: Notting Hill bij de Nederlandsche Bank en Hotel Brooklyn op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het andere hotel met drie sterren wordt een bijzonder designhotel.

Het ontwerp van Klunder Architecten sluit aan bij de korrel van de Amsterdamse stedelijke structuur. Het binnenterrein wordt een sfeervolle, rustige plek.

Het Win Hotel & One motel hebben te samen 238 kamers en 6 appartementen

- Licht en Krachtinstallatie
- Verlichtingsinstallatie
- GBS systeem op basis van KNX
- Data installatie
- Telefonie installatie
- Geluid installatie
- Branddetectie installatie
- Inbraakinstallatie
- CCTV installatie
- VESDA systemen
- Satelliet ontvangsysteem
 

Door de herontwikkeling maakt de locatie aan de Valkenburgerstraat een kwaliteitssprong. Diversiteit, kwaliteit en duurzaamheid staan in het plan centraal. Het project voldoet bij de oplevering aan de eisen voor een BREEAM Good-certificaat.
 


Overig nieuws

Gemeente Heerhugowaard
Zonnehuisgroep Noord
Rodi Media
Aannemingsbedrijf Dekker | Krabbendam
Gemeente Almere
De Nijs
VUE
UWV
Eye
John Deere
JT Bioscopen
PWN
Vezet
Herke Bouw

Protectiepartners

Costerstraat 8
1704 RJ Heerhugowaard

T 072 - 534 85 86
E info@protectiepartners.nl

Neem direct contact met ons op