Habion locatie Buitenzorg

In opdracht van Habion heeft Protectiepartners voor de locatie Buitenzorg de bestaande brandmeldinstallatie compleet vervangen. Ondanks dat er zelfstandig wordt gewoond door ouderen en er geen eis is vanuit de wetgever blijft de brandmeldinstallatie van het gehele complex, inclusief de 51 aanleunwoningen direct doorgemeld naar de regionale alarmcentrale van de brandweer, hiervoor heeft Habion flink geïnvesteerd in een hoogwaardige brandmeldinstallatie van alle woningen middels slimme melders. De complete installatie is voorzien van een Onafhankelijk Inspectiecertificaat.

De transformatie van het voormalige verzorgingstehuis Buitenzorg te Zuid Scharwoude is afgerond. In de periode van maart t/m eind november 2018 heeft de leukste ouderen huisvester van Nederland, Habion het verzorgingshuis getransformeerd van 54 kamers naar 35 individuele tweekamer appartementen.

 

Kortom het uitvoeringsteam bestaande uit Rutges Vernieuwt, Tervoort Egmond, Installatie Bureau Klomp, Elektro Partners, Protectie Partners en Habion is apetrots op het eindresultaat.
Voor mij persoonlijk geweldig leuk om dit project namens Habion als projectmanager te mogen begeleiden.


Het toefje op de taart kwam deze week: wij ontvingen een heel leuke kaart waarop alle bewoners het gehele team bedankte voor hun "nieuwe huis" middels hun handtekening en een leuke opmerking, een klein gebaar, maar voor alle betrokkenen vanuit de uitvoering een groot compliment.
Geschreven door Paul van der Woude

Werkzaamheden

Transformatie van het voormalige verzorgingstehuis Buitenzorg te Zuid Scharwoude