Odion, meerdere locaties

In opdracht van Odion heeft Protectiepartners voor meerdere locaties van Odion de bestaande brandmeldinstallaties alsmede de Personen Zoek installatie compleet vervangen De installaties zijn voorzien van een Onafhankelijk Inspectiecertificaat.

Geen vraag te gek

Een samenleving waarin we elkaar helpen om het leven plezieriger te maken, daar geloven wij in. Odion zet professionele zorg in voor mensen met een beperking.

Met zorg ondersteunen wij het gewone leven. We verbinden onze expertise met die van anderen en gaan (bijzondere) samenwerkingen aan. Onze kennis en kunde gebruiken we om antwoorden te vinden op vraagstukken van jou, deze tijd en de toekomst. Hierbij is geen vraag te gek.

organisatie en structuur

Bij Odion helpen we kinderen en volwassenen met een beperking om iedere dag zo plezierig mogelijk te maken. Thuis of buitenshuis, op het werk of in de vrije tijd; op een manier die past bij jou en jouw ontwikkeling. Soms is de zorg intensief en staan we iedere dag voor je klaar, soms begeleiden we je bij hele specifieke wensen. We weten namelijk als geen ander dat ook ‘kleine’ vragen van groot belang kunnen zijn: je wilt graag boodschappen doen maar het stormt? Wij gaan gewoon met je mee! Voor iedere cliënt stellen we een ondersteuningsplan op, waarin we aangeven wie je bent, wat je zelfstandig kunt en waar je hulp bij nodig hebt.

Werkzaamheden

Brandmeldinstallaties alsmede Personen Zoek Installaties ten behoeve van meerdere locaties van Odion.