Woonzorggroep Samen, Locatie Maria Mater

In opdracht van Woonzorggroep Samen heeft Protectiepartners voor de locatie Maria Mater de bestaande brandmeldinstallatie alsmede de Personen Zoek Installatie compleet vervangen. De complete installatie is voorzien van een Onafhankelijk Inspectiecertificaat.

In Maria Mater kunt u thuiszorg ontvangen en woont u in uw huur- of koopappartement. Alle appartementen bestaan uit een kamer, keuken, slaapkamer met terras of balkon, badkamer en hal met berging. Heeft u lichte zorg nodig? Dan ontvangt u deze van het thuiszorgteam dat gevestigd is in Maria Mater. Ook als u niet in Maria Mater woont, maar in een andere woning in 't Veld of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam Maria Mater. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam van Maria Mater is een klein, betrokken team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

En als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen en continue zorg nodig heeft, dan kunt u dag en nacht gebruik maken van de ondersteuning van onze deskundige medewerkers. De vraag naar intensieve zorg wordt immers steeds groter en dan is alleen thuiszorg niet meer voldoende. Woonzorggroep Samen speelt hierop in en heeft het thuiszorgaanbod in Maria Mater daarom uitgebreid met langdurige zorg. Hierdoor kan alle benodigde zorg en ondersteuning volgens uw eigen behoeften en wensen in de eigen woning ontvangen worden. U kunt dan langer blijven wonen in uw eigen woning en u hoeft niet te verhuizen naar een zogeheten intramuraal verzorgingshuis. Dit nieuwe zorgconcept is een pilot. Bij succes zal dit verder uitgerold worden naar andere locaties.

Werkzaamheden

Vervangen brandmeldinstallatie alsmede Personen Zoek Installatie ten behoeve van  Woonzorggroep Samen locatie Maria Mater te 'T Veld