Zonnehuisgroep Amstelland locatie Groenelaan, gebouw Amalia, gebouw Beatrix en gebouw Juliana.

In opdracht van Zonnehuisgroep Amstelland heeft Protectiepartners voor locatie Groenelaan de bestaande brandmeldinstallaties vervangen alsmede de Personen Zoek Installatie compleet vernieuwd. De complete installatie zal worden voorzien van een Onafhankelijk Inspectiecertificaat.

Zonnehuis Amstelveen bestaat uit verschillende gebouwen met elk een eigen aanbod (WLZ-indicaties 5, 6, 7, 8 en 10). Het complex is gelegen naast Ziekenhuis Amstelland. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Tijdelijk verblijf

In Zonnehuis Amalia bieden we revalidatie, eerstelijns verblijf, intensieve zorg en palliatieve zorg. De kamers hebben eigen sanitair, er zijn meerdere woonkamers en andere voorzieningen.

Verpleeghuiszorg

Zonnehuis Juliana en Zonnehuis Beatrix maken onderdeel uit van het complex van Zonnehuis Amstelveen aan de Groenelaan en bieden verpleeghuiszorg.

 

Werkzaamheden

Vervangen brandmeldinstallatie alsmede het leveren van een Personen Zoek Installatie ten behoeve van de Zonnehuisgroep Amstelland locatie Groenelaan, gebouw Amalia, gebouw Beatrix en gebouw Juliana te Amstelveen

De werkzaamheden betreffen drie gebouwen welke voorzien zijn van een brandmeldinstallatie die middels een netwerk met elkaar verbonden zijn.