Projecten

Brandbeveiliging

De overheid stelt in het bouw- en gebruiksbesluit hoge eisen aan brandbeveiligingsinstallaties. Deze hoge eisen zijn nodig om de veiligheid van de gebruikers van een gebouw en omliggende gebouwen zoveel mogelijk te garanderen.

Naast de overheid stellen verzekeringsmaatschappijen of de gebruiker ook eisen, die worden vastgelegd in een Programma van Eisen (PvE).

Protectiepartners kan u hierbij volledig van dienst zijn. Wij leveren en installeren gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties aangelegd conform de huidige regelgeving en normen (NEN 2535 en NEN 2575).

Voor het opstellen van het Programma van Eisen tot en met het opleveren, beheren en onderhouden van de gecertificeerde brandbeveiligingsinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.

 
What do you want to do ?
New mail
Bekijk onze projecten
Brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Of het u nu overkomt op de zaak of thuis, een inbraak geeft een naar gevoel van onmacht en verontwaardiging dat vaak groter is dan de financiële gevolgen. Het treffen van de juiste inbraak preventieve maatregelen voorkomt dit in de meeste gevallen.

Protectiepartners kan u hiermee, als ‘Borg Erkend’ technisch beveiligingsbedrijf, van dienst zijn.
Van degelijk hang- en sluitwerk tot en met betrouwbare, gebruiksvriendelijke inbraakdetectiesystemen. Compleet met meldkamercontracten en een adequate storingsdienst.

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis. Het gehele proces van advisering, ontwerp, installatie, beheer en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen.

Bekijk onze projecten
Inbraakbeveiliging

Camerabeveiliging

Camera observatie beschermt gebouwen en goederen tegen ongenode gasten en geeft uw medewerkers en bezoekers een veiliger gevoel. Het zichtbaar plaatsen van camera’s, zonder direct het ’big brother’ gevoel te creëren, werkt preventief maar ook repressief. De praktijk bewijst het.

Protectiepartners is gespecialiseerd in advies en ontwerp van camerasystemen voor bedrijven, winkels en woningen.

Wij leveren en installeren zowel conventionele camerasystemen als IP (camera’s die zijn te bekijken via het lokale netwerk of via internet) en High Definition systemen. Indien noodzakelijk installeren wij voor u ook de benodigde veiligheidsverlichting zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van een helder beeld.

Bekijk onze projecten
Camerabeveiliging

Toegangscontrole

Ook het beperken van toegang tot bepaalde ruimtes voor onbevoegden valt onder beveiliging. Het geven van toegangsrechten aan medewerkers en bezoekers voorkomt dat ongenode gasten in aanraking kunnen komen met vertrouwelijke gegevens, goederen of andere attractieve zaken.

Protectiepartners levert zowel kleine toegangscontrolesystemen, voor de toegangsverlening vanaf één deur, als grote systemen geïntegreerd in een gebouwmanagement systeem.

De systemen zijn te bedienen met zowel conventionele kaartlezers als met zeer geavanceerde systemen met bijvoorbeeld biometrietechniek. Denk hierbij aan vingerafdruklezers en gezichtherkenning apparatuur.

Bekijk onze projecten
Toegangscontrole

Totaal beveiliging

Persoonlijke beveiliging
Met één druk op de knop hulp. Dat is een persoonlijk beveiligingssysteem.De systemen die wij installeren gaan verder dan alleen een beveiligingsknop.

Schrikverlichting
Schrikverlichting zorgt voor meer veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand. Inbrekers zullen in het daglicht worden gezet.

Noodverlichting
Noodverlichting is in de meeste panden verplicht. Protectiepartners biedt oplossingen op maat.

Comfort techniek
KNX is de nieuwe luxe binnen woningen en bedrijven.Ook wel Domotica of Comfort techniek genoemd. Wij integreren alle systemen met elkaar. Hierdoor wordt alles eenvoudiger en geniet u van meer comfort.

Goed ontruimen
Wij bieden bedrijven aan om ontruimingsplannen door ons te laten maken.Alle plannen worden gemaakt aan de hand van de nieuwste normen (NEN 82112-2010nl).

Cursus opgeleid persoon
Een moderne brandmeld-installatie is handig als je er mee om kan gaan.Daarom leiden wij de mensen op om goed om te kunnen gaan met onze installaties.

Brandproeven
Een brandbeveilgings-installatie installeren is één ding. Of hij ook daadwerkelijk werkt checken wij voor u, met een rook en/of brandproef.

Raambeveilging
Wij beschermen de ramen met beveiligings- folie. Hierdoor kunnen er geen scherven naar binnen vallen en is diegene achter de ruit veilig. De folie wordt zonder lijm op het raam bevestigd en houd het glas bij elkaar.

 
What do you want to do ?
New mail
Bekijk onze projecten
Totaal beveiliging