Projecten

Brandbeveiliging

De overheid stelt in het bouw- en gebruiksbesluit hoge eisen aan brandbeveiligingsinstallaties. En terecht. Die hoge eisen zijn nodig om de veiligheid van de gebruikers van een gebouw en de omliggende gebouwen zoveel mogelijk te garanderen. Vaak stellen verzekeringsmaatschappijen of de gebruiker aanvullende eisen. Deze eisen leggen we voor een project vast in een Programma van Eisen (PvE).

Protectiepartners levert en installeert gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties . Die leggen we aan conform de huidige regelgeving en geldende normen (NEN 2535 en NEN 2575). Ook stellen we op verzoek een Programma van Eisen op. We kunnen beveiligingsprojecten dan ook van a tot z uitvoeren: van de vertaling van de wensen en eisen in een concreet beveiligingsplan tot en met installatie, oplevering, beheer en onderhoud van de gecertificeerde brandbeveiligingsinstallatie.

Bekijk onze projecten
Brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Elke inbraak, waar dan ook, geeft een naar gevoel van onmacht en verontwaardiging dat vaak groter is dan de financiële gevolgen. Of dat nu in uw woning is, op kantoor of bij het bedrijf. Door de juiste preventieve maatregelen te treffen verkleint u de kans op inbraak aanzienlijk.

Protectiepartners is een ‘Borg Erkend’ technisch beveiligingsbedrijf en beschikt over deskundige en ervaren beveiligingstechnici. Effectieve inbraakpreventie begint met een helder en vakkundig advies over de meest effectieve maatregelen in uw specifieke situatie. Dat gaat van degelijk hang- en sluitwerk tot en met betrouwbare, gebruiksvriendelijke inbraakdetectiesystemen. Ook ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden we complete inbraakbeveiligingssysteem. Natuurlijk inclusief meldkamercontracten en een adequate storingsdienst.

Bekijk onze projecten
Inbraakbeveiliging

Camerabeveiliging

Met camera's op strategische plekken geeft u een boost aan de beveiliging. Camera observatie beschermt gebouwen en goederen tegen ongenode gasten en geeft medewerkers en bezoekers een veiliger gevoel. Camera’s die zichtbaar zijn geplaatst - zonder direct een Big Brother gevoel te creëren - werken preventief én repressief. De praktijk bewijst het.

Bij Protectiepartners geven we u advies op maat over camerabeveiliging. We ontwerpen, leveren en installeren camerasystemen bij bedrijven, winkels en woningen. We werken met conventionele camerasystemen, IP (camera’s die via het lokale netwerk of via internet te bekijken zijn) en High Definition systemen. Als dat nodig is installeren wij ook de benodigde veiligheidsverlichting. Zo bent u ook ’s nachts verzekerd van een helder beeld.

Bekijk onze projecten
Camerabeveiliging

Toegangscontrole

Regelen wie toegang heeft tot uw bedrijfsterrein, pand of zelfs tot bepaalde ruimtes is een belangrijk aspect van een goede beveiliging. Door medewerkers en bezoekers specifieke toegangsrechten te geven voorkomt u dat onbevoegden bij vertrouwelijke gegevens, goederen of andere attractieve zaken kunnen komen.

Afhankelijk van uw wensen levert Protectiepartners kleine toegangscontrolesystemen, voor de toegangsverlening vanaf één deur, en grote systemen die geïntegreerd zijn in een gebouwmanagementsysteem. De verschillende systemen zijn te bedienen met conventionele kaartlezers of via zeer geavanceerde systemen met bijvoorbeeld biometrietechniek. Daarbij kunt u denken aan vingerafdruklezers en apparatuur voor gezichtsherkenning.

Bekijk onze projecten
Toegangscontrole

Totaal beveiliging

Persoonlijke beveiliging
Met één druk op de knop hulp. Dat is in het kort een persoonlijk beveiligingssysteem. De systemen die wij installeren gaan verder dan alleen een beveiligingsknop. U legt direct contact met de centrale die de hulp inschakelt die u nodig hebt.

Schrikverlichting
Schrikverlichting zorgt voor meer veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand. Via een uitgekiend systeem met sensoren zet u inbrekers letterlijk in de schijnwerpers.

Noodverlichting
Noodverlichting is in de meeste panden verplicht. Protectiepartners biedt oplossingen op maat.

Comforttechniek/domotica
KNX is de nieuwe luxe voor woningen en bedrijven, die steeds meer in zwang raakt. KNX noemen we ook wel domotica of comforttechniek. Doordat wij alle systemen integreren wordt de bediening ervan voor u eenvoudiger en geniet u van meer comfort.

Goed ontruimen
Een goed ontruimingsplan is in noodsituaties van groot belang. Bij Protectiepartners werken experts die voor elk gebouw een effectief ontruimingsplan op maat kunnen opstellen. Alle plannen worden gemaakt aan de hand van de nieuwste normen (NEN 82112-2010nl).

Cursus brandmelding
Goed om kunnen gaan met een moderne brandmeldinstallatie vraagt kennis van zaken. Daarom leiden wij uw medewerkers op - in een compacte cursuse leren ze hoe ze onze installaties het best bedienen.

Brandproeven
Met een regelmatige rook- en/of brandproef checken wij of de geïnstalleerde brandbeveiliging nog goed werkt.

Raambeveiliging
Met speciale beveiligingsfolie voorzien wij ramen van bescherming. Dankzij de folie kunnen er geen scherven naar binnen vallen als het glas breekt en is diegene die zich achter de ruit bevindt veilig. De folie wordt zonder lijm op het raam bevestigd en houdt het glas bij elkaar.

Bekijk onze projecten
Totaal beveiliging