Projecten

Brandbeveiliging

De overheid stelt in het bouw- en gebruiksbesluit hoge eisen aan brandbeveiligingsinstallaties. En terecht. Die hoge eisen zijn nodig om de veiligheid van de gebruikers van een gebouw en de omliggende gebouwen zoveel mogelijk te garanderen. Vaak stellen verzekeringsmaatschappijen of de gebruiker aanvullende eisen. Deze eisen leggen we voor een project vast in een Programma van Eisen (PvE).

Protectiepartners levert en installeert gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties . Die leggen we aan conform de huidige regelgeving en geldende normen (NEN 2535 en NEN 2575). Ook stellen we op verzoek een Programma van Eisen op. We kunnen beveiligingsprojecten dan ook van a tot z uitvoeren: van de vertaling van de wensen en eisen in een concreet beveiligingsplan tot en met installatie, oplevering, beheer en onderhoud van de gecertificeerde brandbeveiligingsinstallatie.

Bekijk onze projecten
Brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Elke inbraak, waar dan ook, geeft een naar gevoel van onmacht en verontwaardiging dat vaak groter is dan de financiële gevolgen. Of dat nu in uw woning is, op kantoor of bij het bedrijf. Door de juiste preventieve maatregelen te treffen verkleint u de kans op inbraak aanzienlijk.

Protectiepartners is een ‘Borg Erkend’ technisch beveiligingsbedrijf en beschikt over deskundige en ervaren beveiligingstechnici. Effectieve inbraakpreventie begint met een helder en vakkundig advies over de meest effectieve maatregelen in uw specifieke situatie. Dat gaat van degelijk hang- en sluitwerk tot en met betrouwbare, gebruiksvriendelijke inbraakdetectiesystemen. Ook ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden we complete inbraakbeveiligingssysteem. Natuurlijk inclusief meldkamercontracten en een adequate storingsdienst.

Bekijk onze projecten
Inbraakbeveiliging

Camerabeveiliging

Met camera's op strategische plekken geeft u een boost aan de beveiliging. Camera observatie beschermt gebouwen en goederen tegen ongenode gasten en geeft medewerkers en bezoekers een veiliger gevoel. Camera’s die zichtbaar zijn geplaatst - zonder direct een Big Brother gevoel te creëren - werken preventief én repressief. De praktijk bewijst het.

Bij Protectiepartners geven we u advies op maat over camerabeveiliging. We ontwerpen, leveren en installeren camerasystemen bij bedrijven, winkels en woningen. We werken met conventionele camerasystemen, IP (camera’s die via het lokale netwerk of via internet te bekijken zijn) en High Definition systemen. Als dat nodig is installeren wij ook de benodigde veiligheidsverlichting. Zo bent u ook ’s nachts verzekerd van een helder beeld.

Bekijk onze projecten
Camerabeveiliging

Toegangscontrole

Regelen wie toegang heeft tot uw bedrijfsterrein, pand of zelfs tot bepaalde ruimtes is een belangrijk aspect van een goede beveiliging. Door medewerkers en bezoekers specifieke toegangsrechten te geven voorkomt u dat onbevoegden bij vertrouwelijke gegevens, goederen of andere attractieve zaken kunnen komen.

Afhankelijk van uw wensen levert Protectiepartners kleine toegangscontrolesystemen, voor de toegangsverlening vanaf één deur, en grote systemen die geïntegreerd zijn in een gebouwmanagementsysteem. De verschillende systemen zijn te bedienen met conventionele kaartlezers of via zeer geavanceerde systemen met bijvoorbeeld biometrietechniek. Daarbij kunt u denken aan vingerafdruklezers en apparatuur voor gezichtsherkenning.

Bekijk onze projecten
Toegangscontrole

Totaal beveiliging

Persoonlijke beveiliging
Met één druk op de knop hulp. Dat is in het kort een persoonlijk beveiligingssysteem. De systemen die wij installeren gaan verder dan alleen een beveiligingsknop. U legt direct contact met de centrale die de hulp inschakelt die u nodig hebt.

Schrikverlichting
Schrikverlichting zorgt voor meer veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand. Via een uitgekiend systeem met sensoren zet u inbrekers letterlijk in de schijnwerpers.

Noodverlichting
Noodverlichting is in de meeste panden verplicht. Neem contact op met Elektropartners voor een advies op maat. 

Domotica
Domotica technieken worden steeds vaker toegepast in combinatie met elektronische beveiligingssystemen. Domoticapartners helpt u graag verder. 

Goed ontruimen
Een ontruimingsinstallatie is in noodsituaties van groot belang. Het meest bekend is het type B ontruimingsinstallatie. Deze vind je in ieder bedrijfspand, school, openbare gelegeheid enz. Deze geeft alleen een toonsignaal. Het type A ontruimingsinstallatie geeft naast een toonsignaal ook een voorgeprogrammeerde stem instructies. 

Brandmeldinstallatie beheren
Goed om kunnen gaan met een moderne brandmeldinstallatie vraagt kennis van zaken. Wij kunnen uw medewerkers opleiden tot gediplomeerde beheerder elektronische brandmeldinstallaties conform het NIBHV. Indien gewenst bij u op locatie. 

Brandproeven
Indien vereist verzorgen wij brandproeven.

Bouwkundige beveiliging
Indien gewenst kunnen wij u adviseren.

Bekijk onze projecten
Totaal beveiliging